söndag, juni 06, 2010

Det var en gång för mycket länge sedan..

Ojoj...man skulle kunna tro att jag helt lagt av att blogga...
Hmm...fast det är i så fall inget medvetet beslut..
Det har väl bara inte hunnits med..det har varit lite mycke nu, ju..har gjort 6 veckor LIA, sen ett par veckor i skolan som avlutades med en tripp till Skåne..
Vi besökte Sofiero, Fredriksdal, Lotties trädgård, Alnarp...hmmm..där vi gick lite vilse, jag o Siri..hehe..men vi hittade ju ut igen...det blev till min stora besvikelse inget med Norrviken..men, men
Hade varit kul om man hade tagit möjligheten att få träffa er skåningar när jag nu var där men programmet var rätt späckat och jag är ju inte sådär jätteberest så jag hade helst inte gett mig ut på egen hand..var glad så länge jag hade nån att hålla i kjolarna..
Det här var ju första gången jag var på resande fot sen brorsan gifte sig i Umeå för sådär fem år sen..hmm..och innan dess vete fan..Idre för sådär 18 år sen kanske..
Jag vet..det låter helt otroligt men sånt är livet som fattig mjölkbonde...har man råd med en avbytare har man inte råd att åka nånstans sen..
Så jag har ju en massa bilder som jag kunde ha visat nu då...om det inte vore för att min dator dog och jag har dotterns gamla istället som vägrar kommunicera med min kamera..suck..
Men jag har inte gett upp...ska försöka fixa när jag hinner men det är lite annat som pockar på...trädgården inte minst...och denna veckan ska jag jobba på Svensk Markservice där jag gjorde LIAn...och sen nästa vecka är det dags för nästa LIA på Kosters trädgårdar..är rädd för att det blir lite långa dagar är man ska ta sig till o ifrån Koster nu mitt i sommaren..
Och så ska man skriva LIAdagbok..det är nog därför jag inte bloggat kanske..jag har skrivit ändå..
Av nån konstig anledning så tyckte lärarna att jag skrev alldeles för långt och om ovidkommande saker..hmm..kan inte förstå vad det beror på..
Nu har vi fått en lista på vad dagboken ska innehålla så man håller sig på mattan..hehe
Såå..det kan ju kanske bli lite skrivet här ibland ändå då..när jag får skrivklåda..
Ha det gôtt alla
/Tesa

4 kommentarer:

 1. Roligt att du hör av dig emellan. Men jag tror nog att alla har förstått att du har ganska bråttom... Hälsn Mimi

  SvaraRadera
 2. Jag blir lika glad varje gång jag ser att du skrivit något, viktigt eller onödigt långt spelar mindre roll - jag saknar dina humoristiska inlägg när de dröjer =)MEN jag har full förståelse för att du har lite annat att hinna med. Däremot vette sjutton om jag förlåter dig för att ha passerat min enkla boning utan att göra väsen av dig =( Fjorton minuter tar det hemifrån till Alnarp (jag tog tiden inatt när jag plockade upp minstingen där hos en kompis) Fasen Tesa det hade varti så skoj att få träffa dig. KOmemr du neråt nåt mer så hojta - jag hittar dig o inte du hittar mig =P Ha det gott tills vi hörs igen / kram gittan

  SvaraRadera
 3. Jag förstår precis hur du har det - att plugga (och göra LIA) tar väldigt mycket tid och energi och inspirationen att skriva efter man gjort sin loggbok är väl kanske lite si och så. Fast jag fuskade ibland - skrev blogginlägg och la länken i LIA-loggen! =)
  Hoppas du snart kommer söderöver igen så vi får en chans att ses - och så du kan besöka Norrviken. Fast de andra platserna du var på är inte fy skam...

  SvaraRadera
 4. Låter som du har fullt upp ;-) Skulle vara himla roligt o besöka Koster medan du gör din LIA där... Hur många veckor är du där?
  Hoppas du får nåt litet andrum då o då.... även om du rensar ogräs under tiden ;-)
  Ha´t himla gôrgôtt
  Nina

  SvaraRadera