söndag, september 13, 2009

Bara en massa Aline...

Så stor lilla Aline har blivit på bara två veckor...det går sååå fort nu..


Att kunna sitta innebär en helt ny tillvaro...
Full fart!!
Men det är inte helt stadigt än...så lite säkring med kuddar gör gott..Meen....vad gör ett litet bakslag...får man bara hjälp upp så är allting kul igen..Busa med morfar är jättekul!!Men lite trött blir man allt till slut....Då är det gott att få sova...Och mormor tog naturligtvis tillfället i akt att få vagga henne till sömns..myyysigt..

7 kommentarer:

 1. Härligt, härligt! Kan tänka mig att du/ni njöt / gittan

  SvaraRadera
 2. Å! Barnbarn som växer! Skola! Traktorslalom! Det har hänt mycket hos dig sen sist...Aline är ju en helt underbar varelse, grattis till den juvelen!

  SvaraRadera
 3. Vad gott du har haft det då.... med Aline menar jag, traktorkörningen avundas jag inte.. sovadags.... lång dag på jobbet imorgon.
  Ha en bra vecka
  Nina

  SvaraRadera
 4. Så himla gôtt..... Eftersom äldste sonen fyllt 20 och fullkomligt älskar småbarn dröjer det kanske inte alltför många år innan jag också får barnbarn. Han är ju lika gammal nu som när jag fick honom...
  Jag hade problem med att gå in på en del bloggar (bland annat min egen) med Internet Explorer men sen jag bytte till Firefox funkar allt perfekt. Kanske du borde prova också? För du kan ju inte missa att läsa min blogg! =)
  /Helen

  SvaraRadera
 5. Så fin hon är. Mysigt att få gosa med en bäbis. Jag väntar på min kompis ska få barn om några veckor. Då blir det gos där. Har du testat att stoppa lilltån i näsan??? Hm, en mysig vana jag har.=)))) /Mia

  SvaraRadera
 6. naaaw, min lilla tös! Hon blir så stor! Hon var ju nykläckt igår och nu sitter hon!!! Sjukt!
  Kram!!

  SvaraRadera