tisdag, februari 15, 2011

Jag har hittat en ny...

och den här gången är det rätt...den jag har väntat på och letat efter..
Tänk vilka omvägar man gör i livet innan man hittar dit..och så fanns det där..mitt framför ögonen men jag har inte sett..
Så mycket tid som slösats bort på vägen...visst..det har ju kommit en massa gott ur det också men det är ju detta jag vill egentligen..
Fast man få väl göra klart med det gamla innan man går in i nåt nytt...

Men det är bara sådär sex veckor kvar nu av det gamla livet...sen ska jag börja utforska det nya..Jag har hittat en ny utbildning..
På samma skola som jag går nu fast den här är på distans..25 v.Trädgård-Odling med inriktning på grönsaksodling, växthusodling och ekologisk odling..
Tänk om dom hade haft den när jag började med mitt pluggande för 4 år sen..då hade jag sparat in 100 veckors studier..det är ju det här jag har viljat göra hela tiden..

Fattar inte att jag har kunnat undgå att den finns på skolan...jag hittade den när jag googlade på "distansutbildning odling" för en stund sen..
Men den finns inte på skolans hemsida så jag får väl undersöka detta lite närmare innan jag blir alltför nöjd..
Hrrmm...sen är det ju det där med ansökan..man ska ju komma in också innan man tar ut nåt i förskott..
Men jag känner mig sådär lite lycklig inombords just nu...
Jag har hittat "hem"..

6 kommentarer:

 1. men va kul tesa=) jag är allt också lite sugen på att läsa lite odling! det är den pusselbiten vår utbildning saknar...

  SvaraRadera
 2. Ååååh! Det låter ju som en perfekt utbildning.
  Sen att du gjorde en extrasväng på 4 år ... !!
  Lycka till !!

  SvaraRadera
 3. mmm..jag tar inte ut nåt i förskott..funderar allt lite på om den utbildningen bara var tänkt men det inte blev nåt av den eftersom den inte finns på skolans hemsida..
  Kan vara så för en av lärarna på trädgård är ju hemma och är mammaledig...men till nästa år borde hon ju vara tillbaka..
  Får som sagt undersöka det här lite närmare innan jag blir allt för till mig i trasorna..

  SvaraRadera
 4. Å, hoppas det fungerar! Jag blir faktiskt lite sugen själv. Önskar jag hade fler parallella liv, bara...Lycka till!

  SvaraRadera
 5. Så kul! Hoppas att den finns kvar och att du kommer in såklart. Du vet livet tar ibland "omvägar" vi inte räknat med, jag studerade ju också ett par (5)år för att komma ifrån butiksbranchen och så öppnar jag min egen butik istället när jag hoppat av högskolan "skrattar" DET hade jag ju inte riktigt förväntat mig / Kram gittan

  SvaraRadera