tisdag, november 06, 2012

Gårdsbutik..i dröm och verklighet..

Ojojoj...det är nästan ett halvår sen jag klämde ur mig ett blogginlägg..
Det har sin förklaring..en svårt sjuk anhörig hamnar liksom före en blogg på prioriteringslistan..
Det ger sig väl om det finns nån enda själ kvar som hittar hit nu då..

Man väl inte haft så mycket positivt att skriva om heller då..
Jobbet är detsamma som i fjol..skolan är ungefär detsamma som jag hållt på med i flera år..fast vi har iofs varit på en del riktigt trevliga studiebesök..
Och man blir otroligt inspirerad av studiebesök..när man ser att andra kan så tror man att man själv kan..
Om det där med sjukdom och så bara lugnar sig så man orkar..
Men då...då jäklar ska jag minsann starta den där gårdsbutiken som jag drömt om så länge..

Och på tal om studiebesök och gårdsbutik så ska jag göra slag i saken nån dag och besöka "Gårdsbutiken" som ligger ett par kilometer härifrån...nästan skamligt att man inte varit där än..
De verkar ha mycket fina grejer där..och just nu har de en tävling på sin blogg också..ett litet smakprov på vad de har kan jag tänka..

Gårdsbutiken
Jag planerar ju en lite annan inriktning då..lite mer jordnära saker som grönsaker och plantor..men det skulle vara jätteintressant att prata med nån som faktiskt driver en gårdsbutik som har ungefär samma läge som jag har här..de ligger nog till o med lite mer avsides ändå..
Jaa...det får nog bli ett besök där snart...
Meeen...det får väl vänta tills jag slutat jobba för säsongen...hmm...ALLT ska hända då..just nu är jag glad om jag orkar dagen igenom..
Jaja idag ligger jag hemma på soffan och knaprar Ipren mot en dundrande huvudvärk så höstlöven fick nån annan ta hand om idag..

 
Men sen om ett par veckor när alla höstlöven ör omhändertagna och juleljusen upphända i stan så ska jag väl äntligen få vara lite leeeedig!!
Och då kan man ju kanske komma sig för att spotta ur sig lite fler blogginlägg...för det här var ju riktigt roligt..jag hade nästan glömt bort hur mycket jag tycker om att skriva..

8 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka! Har saknat dig. Men förstår att sjuka anhöriga går före allt annat och tar mycket tid och kraft.
  Hoppas du kan förverkliga din dröm om en gårdsbutik! Kanske kan du hitta lite inspiration hos cesarstradgard.blogspot.se, hon har en fin gårdsbutik i ett "bonnaorangeri" i Småland.
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 2. Det går i vågor, bloggandet, för min del. Just nu står det alldeles still och jag har inte ens någon ursäkt - men så är det ibland! Men vi här och väntar troget på dina inlägg =) För även om vi syns på fb så är det inte samma sak. Jag tycker absolut att du ska ta en titt på gårdsbutiken och kanske få en del tips och idéer. Att vara sn egen har både för och nackdelar men jag tycker nog att fördelarna väger över ganska rejält. Krya på dig / Kram gittan

  SvaraRadera
 3. Kul att se dig igen! Jo så är det ju..ibland händer det saker i livet som går före bloggandet! Just nu har jag tappat lusten till att blogga men den kommer kanske tillbaka!
  Spännande med gårdbutiken!
  Ha det bra nu!

  SvaraRadera
 4. tack söta ni för att ni inte glömt bort mig :0)
  Ja det där med bloggande går verkligen upp och ner i perioder..ibland så fylls livet kanske mer av sånt man INTE vill dela med andra heller..så har det väl varit i mitt fall..
  Gitta: Vi har ju hagt "eget" i många år men som mjölkbönder.,,fast det kändes mer som "liveget" ibland..
  Är man anställd så vet man vad man har för inkomst varje månad och kan styra utgifterna efter det..och lönesänkning är ju inte så vanligt iallfall..som mjölkbonde visste man ju aldrig vad Arla skulle hitta på..
  Men..jag SKA starta den där gårdsbutiken nån gång..om det så bara blir som "
  hobby" i början

  SvaraRadera
 5. Men hej, goaste du. Det var längesen. Förstår att det finns annat som tar mer tid än bloggandet, särskilt usla sjukdomar o oro för andra.
  Spännande med gårdsbutik. Jag vill oxå ha nåt liknande men har inte nåt jävlar-annama att ta tag i det.
  Hoppas vi ses här på bloggen snart igen. /Knatten

  SvaraRadera
 6. Vilket fint gammalt hus du bor i,
  det ser väldigt speciellt ut.
  Livet är inte lätt att leva,
  det har ingen lovat heller.
  Att börja om från början och tro på det bästa är enda sättet.
  Lycka till o krya på/ Eva

  SvaraRadera
 7. Hej igen!
  Härligt att "se" dig här igen och trevligt att du kikade in hos mig. Jag blev så glad för din kommentar! :)
  Ja, drömmar är till att förverkliga! Jag håller just på med en av mina - på sikt är detta troligen ett steg till att förverkliga fler av mina drömmar!
  Och en dag är det du och din gårdsbutik! Ser vi fram emot!!
  Ha det gott så hörs vi vidare!
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Ha, jag hade då (nästan) glömt bort att du hade en blogg! Men det är bra, nu har inte jag något att blogga om så är det bra om jag har många andra att läsa :-)

  SvaraRadera