lördag, juni 20, 2009

tradgardsblogg.se

Är det fler som har problem med trädgårdsblogg just nu? Jag kan läsa bloggar jag kan adressen till men jag kan inte logga in...annars brukar det ju inte att komma in alls...hmmm..
Det är så sorgligt på nåt sätt hela den där soppan..
Det skulle ju kunna vara paradiset för trädgårdsintresserade...både skrivande och bara läsande..och så blir det så här istället...
Hoppas verkligen dom hittar nån lösning snart...

6 kommentarer:

 1. Jag har försökt att komma in där sedan igår em, försökt ungefär en gång i halvtimmen med avbrott mellan ca kl 01 inatt och 08 i morse. Det verkar helt stendött - vilken tur att jag har flyttat alla mina inlägg!

  SvaraRadera
 2. Oj, vad har du för tidsinställning här? Klockan är nu nästan halv tolv på dagen, inte 02.22 =)

  SvaraRadera
 3. Kollade igen på min egen sida - om man går in på en kommentar och klickar på namnet kommer man till en sida som säger: "Användaren existerar inte eller har blivit borttagen. ". Dessutom är vänner-listan tom. Har alltså det värsta hänt?

  SvaraRadera
 4. Jag försökte precis logga in men det funkade då inte. Såg att det låg ett felmeddelande på sidan som jag inte sett tidigare, "Query failed: Table './tradgar_blog/bhost_users' is marked as crashed and should be repaired"

  SvaraRadera
 5. Puuhh..det verkar funka igen på TB..jag håller på att flytta mina inlägg till en annan blogg men har sådär ett o ett halvt år kvar..

  Helen: Ojsan...ville visst njuta av stillahavstid..hehe
  Men nu har jag ändrat...

  SvaraRadera
 6. Nä, jag har haft samma problem med TB. Men idag fungerar det - åtminstonde nu. Jag måste försöka mig på att flytta inlägg jag med... hur nu det ska gå till... Trist att det inte fungerar eftersom en samlingsplats för likasinnade är det optimala i mina ögon. Ha en bra dag / gittan

  SvaraRadera