måndag, januari 26, 2009

Jaha..så var det så igen..
Skrev ett inlägg på TB och åkte ut när jag postade...SUCK!!! It sucks..
Men det kommer upp en varningsruta om att
"informationen kommer skickas igen"
om jag går vidare när jag försöker uppdatera sidan så det
kanske går att vänta ut det hela... får prova iallafall
Nog om detta...och över till trevligare saker


Var hos Johanna och Olof och klappade barnbarnmage ikväll...myysigt..

Visst är den vacker... ja, både "ungen" min och magen
Det är bara sju veckor kvar nu..

Så snart är man "mormor" då...det ska bli så himla roligt..har ju haft lite bebisfeber egentligen ända sen jag fick min minste och han är ju ganska stor som ni såg på bilderna igår..han blir 15 om ett par månader
Men nu har jag lagt alla såna tankar bakom mig och överlåter barnafödandet åt nästa generation...bebis får jag ju ändå!! Att låna iallafall..

Ha´t gôtt!


Läs även andra bloggares åsikter om ,

5 kommentarer:

 1. Jag tror det är bättre, att bara ha dem till låns alltså. Då kan man skämma bort dem och njuta av alla underbara stunder - och när de inte är fullt så underbara lämnar man bara tillbaka dem. Tänk om man kunde gjort så med sina egna barn! =)
  /Helen

  SvaraRadera
 2. Fyyy, vad trist der är när det krånglar på TB !!
  Själv har jag legat lite lågt där, men nu har jag grejsat lite i växthusen och genast tänker man på att göra ett inlägg... ja, vi får se vad det blir!

  Ja! Vad härligt det är med mamma-mage. SÅ vackert !!!

  Ha en skön dag!

  SvaraRadera
 3. ...förresten, det där med att kopiera text som vi diskuterat förut. Om man förhandsgranskar, så kan man kopiera där upptäckte jag idag. Hadet skrivit ett inlägg i fel blogg och ville inte skriva om allt, gick alltså att kopiera och klistra in det i rätt blogg =) *jippie*

  SvaraRadera
 4. Ja, nu får du ta och börja bli lite nervös! Inte långt kvar, ju, blivande mormor..;)Fin bild!
  Det börjar ju se ut som att vi snart kan ha ett eget TB-gäng här ute iställe! Fler och fler verkar söka sig till nya bloggmarker..undrar vad det kan bero på..:)
  Jag har börjat skriva mina TBinlägg i Word, och kopierar sedan in dem i inläggsrutan.. fast när man sedan lyckats få dit bilderna också har sidan oftast hunnit lägga av.. Konstigt att det inte fixar sig!
  Ha en fin kväll!
  /Kirsti

  SvaraRadera
 5. Får du en text som talar om att det kommer att skickas igen? Det får aldrig jag, det bara försvinner ut i cyberrymden.
  Christer.

  SvaraRadera